"Gekrakeel op het kasteel"

‘Gekrakeel op het kasteel’ Een mooie voorstelling van Pietro en Timo. Doet de middeleeuwen herleven. Van een Nar en een Troubadour. Vol actie en muziek. Prachtig decor en mooie kostuums. Duurt 60 minuten.
Al vele scholen en instellingen rekenen wij tot tevreden klanten.

"Een dag uit het leven van Viktor Traagleven"

Een voorstelling voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Door 2 spelers Pietro en zijn dochter. Tijdsduur 50 minuten. Clowneske pantomime en muziek met een leuk verhaal. Viktor is een saaie en een beetje vervelende man, die niet van kinderen houdt. Hij woont in een kamer in een flat in de stad. Als Viktor op een morgen thuiskomt van het boodschappen doen vindt hij een vreemde brief in zijn brievenbus. "Hoe kan iemand mij dat nu vragen.... ? Ik die kinderen helemaal niet aardig vindt....? Nou, ik doe het niet, geen denken aan ! Ik ga vanmiddag lekker puzzelen en vergeet de zieke clown en zijn dochter gelijk weer. Bah!... wat een idiote vraag ". Iedereen vraagt zich af: Wat staat er dan in die brief ? Zou Viktor echt zo saai zijn ?

"Alles-Okay-show"

Show speciaal geschreven voor een jubilerende welzijnsorganisatie. Door de voorstelling laten zien dat je wel voelen en werken aan welzijn van mensen vaak een geplande actie vereist.
De welzijnsorganisatie gaf deze voorstelling als cadeau aan leerlingen van groep 8 van het basisonderwijs.